JAK ZROBIĆ NAJLEPSZY DOMOWY ROSÓŁ
Wyświetlenia : 748494
Link do pobrania : Pobierz
[vid_tags]
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam. Lorem ipsum dolor sit amet.
Get updates on special events and receive your first drink on us!
31 odpowiedzi
Jak można dawać czosnek do rosołu? 😊 przecież czosnek sprawia że rosół smakuje jak zepsuty
NIE DLA MNIE!!!
A ja rosól
Wszstko wklada sie do zimnej wody
Pierwsze poktorej godziny nie przykrywać i od samego początku na malym ogniu.
Alez nowosc!! Kto to rosolu nie umie gotowac!!
Chyba kazda gospodyni…nie wysililas sie!!!!
Cebula jest wstrętna.Amem
Dobrze gada❤
A ja bez liścia i ziela gotuję bo mi smak psują ale każdy gotuje, jak lubi😊
Przepis wydaje się fajny ale nie będę testować ze względu na seksizm z Pana strony.
a czemu kurczak śmierdzi kiedy go gotuje
Najgorsze co można zrobić to oczyścić rosół z szumowin 😮
Ja też chcę taki talerz ❤
Super się Was ogląda
Fajni.jestecie .pozdr z niemiec
On to tak mulił jakby mu niesmakowslo😅 [nie hejt]
💪💪💪💪
Wolne do kur.wy nedzy sądy. Sądy wolne
250 tysięcy złotych? Wiecej w tym ministerstwie na owoce pewnie wydają. Sprawdzcie czy nadal są tam panie obieraczki ktore muszą dla ministrów obierać pomaracze i banany 😂 Serio mówię ❗
[…]Często dochodzi też do zwęglenia zewnętrznych warstw cebuli. Wraz z przypieczoną cebulą, do rosołu przechodzą takie toksyczne związki jak akrylamid. Kumuluje się on w organizmie, może zaburzać prawidłowe funkcjonowanie układu nerwowego. Ponadto ma potencjalne działanie rakotwórcze.
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
r o s ó ł
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosó ł
rosó ł
rosó ł
rosó ł
rosó ł
rosó ł
rosó ł
rosó ł
rosó ł
rosó ł
rosó ł
rosó ł
rosó ł
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
rosół
ROSÓŁ
Nie lubie rosołu 🤢
moja babcia nigdy nie oczyszcza rosołu
Po co warzywa wyjmować u mnie warzyw nigdy się nie wyjomowało a kolor złocisty to nie ze spalonej cebuli a z tłustej kury lub koguta z własnej chodowli a jak tego nie było to świeże mięsko
Co to za rosół z sklepowego pseudo kurczaka.
Ja proponuje Państwu knajpe otworzyć z domowym żarciem
❤
Robię identyczny 😮👍👍😋
Gumkę z lubczyku bym wyciagnela😂❤
Ale to już było.
Warto spróbować bez wyciągania szumowin, które są białkami prostymi i przy dłuższym gotowaniu się rozgotowują i nie wyrzucamy wartościowych składników odżywczych. I cebulę tylko umyć, wysuszyć, przekroić i opalić na suchej patelni bez jakiegokolwiek obierania.
A z przypraw to jeszcze ziele angielskie, liść laurowy i pieprz muszą być. Czasami też dorzucę goździka i kawałek gałki muszkatołowej – zajebiście podkręcają smak. I można też jakiegoś grzybka bogatego w umami ale w miarę delikatnego w smaku np. shitake, polskie niestety za charakterne.
Matoły