JAK ZROBIĆ NAJLEPSZY DOMOWY ROSÓŁ


Wyświetlenia : 748494

Link do pobrania : Pobierz
[vid_tags]

31 odpowiedzi

  1. […]Często dochodzi też do zwęglenia zewnętrznych warstw cebuli. Wraz z przypieczoną cebulą, do rosołu przechodzą takie toksyczne związki jak akrylamid. Kumuluje się on w organizmie, może zaburzać prawidłowe funkcjonowanie układu nerwowego. Ponadto ma potencjalne działanie rakotwórcze.

  2. rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    r o s ó ł

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosó ł

    rosó ł

    rosó ł

    rosó ł

    rosó ł

    rosó ł

    rosó ł

    rosó ł

    rosó ł

    rosó ł

    rosó ł

    rosó ł

    rosó ł

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    rosół

    ROSÓŁ

  3. Po co warzywa wyjmować u mnie warzyw nigdy się nie wyjomowało a kolor złocisty to nie ze spalonej cebuli a z tłustej kury lub koguta z własnej chodowli a jak tego nie było to świeże mięsko

  4. Warto spróbować bez wyciągania szumowin, które są białkami prostymi i przy dłuższym gotowaniu się rozgotowują i nie wyrzucamy wartościowych składników odżywczych. I cebulę tylko umyć, wysuszyć, przekroić i opalić na suchej patelni bez jakiegokolwiek obierania.
    A z przypraw to jeszcze ziele angielskie, liść laurowy i pieprz muszą być. Czasami też dorzucę goździka i kawałek gałki muszkatołowej – zajebiście podkręcają smak. I można też jakiegoś grzybka bogatego w umami ale w miarę delikatnego w smaku np. shitake, polskie niestety za charakterne.

Skomentuj @FilipProkop-e4n Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *