TONKOTSU RAMEN – jak zrobić? | przepis UMAMI


Wyświetlenia : 511358

Link do pobrania : Pobierz
umami,Daniel San,Daniel Brzeziński,kuchnia azjatycka,tuba smaku,dania azjatyckie,przepis,przepisy,ramen,tonkotsu,tonkotsu ramen,przepis na ramen,jak zrobić ramen,najlepszy ramen,jak zrobić,krok po kroku,ramen przepis,japonia,przepis japoński,kuchnia japońska,zupa,zupy,obiad,nitamago,tradycyjny przepis,jajko,jajka,jajka nitamago,japońskie przepisy,klasyk,prawdziwy,autentyczny,smak,japoński ramen

46 odpowiedzi

  1. siema, filmik troche stary ale ja chcialbym wiedziec… jesli chodzi o imbir, czosnek i por to chodzi o cala sztuke z kazdego? w sensie 1 caly imbir, 1 caly czosnek i 1 caly por?

  2. czemu służy blanszowanie/usuwanie szumowiny przed właściwym gotowaniem? bulion i tak będziemy na końcu przecedzać, a białko chyba nie zepsuje smaku? czy nie jest to zbędne komplikowanie procesu?

  3. Nie mogę tylko patrzeć na te patelnie, jakość tego czegoś jest okrutna. Najtańszy Chińczyk, Januszowa nazwa i sprzedaz jako produkt premium. Domyślam się, że to lokowanie produktu, ale kurde – współpracuj z lepszymi brandami, bo treści masz doskonałe.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *