SWOJSKA PASZTETOWA DOMOWA. JAK ZROBIĆ KROK PO KROKU. Prosty przepis na święta i nie tylko.


Wyświetlenia : 25183

Link do pobrania : Pobierz
pasztet,pasztetowa,domowypasztet,swojskiwyrób,domowe,leberwurst,leber,jakzrobić,przepis,trudneczasy,zapasy,jakprzetrwać,święta,cook,cooking,masterchef,boczek,nomart,praktykaupraktyka,oddaszfartucha,tomaszstrzelczyk,swojskiegotowanie,swojskiejedzonko,swojskie,jedzenie,wedzarniczabrac,skutecznietv,pasja,gotowanie,kasiain,kryzys,ogrodniknewstv,ogrodnik,hanys,domowakuchnia,domowaspiżarnia,kuchniakwasiora,gotuj,kocham,loveit,love,kids,dziecko,pomoc,kasza,kaszamanna,wielkanoc

17 odpowiedzi

  1. Gdybyś dodał do pasztetu 20% mięsa kiełbasianego surowego, w stosunku do całości pasztetu, przyprawionego dokładnie tak jak na kiełbasę kiełbasę z solą peklową, zmielonego na sicie fi – 3, to byłby pasztet dużo smaczniejszy, wypróbuj polecam.

  2. Witam i pozdrawiam, u nas od lat, jak się robi ubój gospodarczy i robi wyroby, to do pasztetowej, do mięsa ugotowanego i zmielonego na pasztet, dodaje się 25% mięsa kiełbasianego surowego zmielonego i doprawionego tak jak na kiełbasę, tylko mieli się go jeszcze raz na drobnym sicie tak jak mięso ugotowane na pasztet, to jest prawdziwa swojska pasztetowa, a bez mięsa kiełbasianego pasztetowa nie ma prawdziwego smaku ani zapachu swojskiej pasztetowej z dawnych lat.

  3. Fajny przepis
    Ja również robię pasztet ale w słoikach. Ostatnio zrobiłem w jelitach wołowych bo mi zostało kilka kawałków i wyszedł bardzo dobry.Ja nie dodaję kaszy ale dodaje gałkę muszkatołową polecam wszystkim fanjny smak i aromat. Pozdrawiam

  4. Wy to jak zwykle narobicie smaka i człowiekowi ślinka cieknie🙄
    Jutro z rana lecę po pasztet😎
    A tak na serio to myślałem że to trudniejsze jest, myślę, że dałbym radę zrobić- szczególnie że mam maszynkę a to już pół sukcesu jak widzę.
    Pozdrawiam serdecznie:)

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *