SWOJSKA PASZTETOWA DOMOWA. JAK ZROBIĆ KROK PO KROKU. Prosty przepis na święta i nie tylko.
Wyświetlenia : 25183
Link do pobrania : Pobierz
pasztet,pasztetowa,domowypasztet,swojskiwyrób,domowe,leberwurst,leber,jakzrobić,przepis,trudneczasy,zapasy,jakprzetrwać,święta,cook,cooking,masterchef,boczek,nomart,praktykaupraktyka,oddaszfartucha,tomaszstrzelczyk,swojskiegotowanie,swojskiejedzonko,swojskie,jedzenie,wedzarniczabrac,skutecznietv,pasja,gotowanie,kasiain,kryzys,ogrodniknewstv,ogrodnik,hanys,domowakuchnia,domowaspiżarnia,kuchniakwasiora,gotuj,kocham,loveit,love,kids,dziecko,pomoc,kasza,kaszamanna,wielkanoc
17 odpowiedzi
❤❤❤❤❤❤❤❤❤super zdrowia i smacznego 😂😂😂
Jutro wypróbuje ale bez kaszy i ja zrobię w słoiki bo niema osłonek .
Pozdrawiam serdecznie Piotr.
Super lubię pasztet to swojskie mniammm😊❤
Gdybyś dodał do pasztetu 20% mięsa kiełbasianego surowego, w stosunku do całości pasztetu, przyprawionego dokładnie tak jak na kiełbasę kiełbasę z solą peklową, zmielonego na sicie fi – 3, to byłby pasztet dużo smaczniejszy, wypróbuj polecam.
Witam i pozdrawiam, u nas od lat, jak się robi ubój gospodarczy i robi wyroby, to do pasztetowej, do mięsa ugotowanego i zmielonego na pasztet, dodaje się 25% mięsa kiełbasianego surowego zmielonego i doprawionego tak jak na kiełbasę, tylko mieli się go jeszcze raz na drobnym sicie tak jak mięso ugotowane na pasztet, to jest prawdziwa swojska pasztetowa, a bez mięsa kiełbasianego pasztetowa nie ma prawdziwego smaku ani zapachu swojskiej pasztetowej z dawnych lat.
Mega fajny przepis sprawdzony no i co polecam:)))))
Czym można zastąpić podgardle ? W niemczech nie ma czegoś takiego, jak podgardle.
Obłędnie wygląda.
Witam i smacznego 🙂
Lubie pasztet taki domowy pycha 😋 Jesteście kochani cudowni wszelako uzdolnieni i bardzo pracowici 👍Wszystkiego dobrego dużo zdrówka wam życzymy
Moze bym sie skusil na taki cymesik…🤔🤔🤔
Super pasztecik.Pozdrawiam😀
Jak zwykle super filmik. Kochani gdzie szukacie sprawdzonych źródeł z mięsiwem? Pozdrowienia dla całej rodzinki ❤
Super👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Fajny przepis
Ja również robię pasztet ale w słoikach. Ostatnio zrobiłem w jelitach wołowych bo mi zostało kilka kawałków i wyszedł bardzo dobry.Ja nie dodaję kaszy ale dodaje gałkę muszkatołową polecam wszystkim fanjny smak i aromat. Pozdrawiam
Wy to jak zwykle narobicie smaka i człowiekowi ślinka cieknie🙄
Jutro z rana lecę po pasztet😎
A tak na serio to myślałem że to trudniejsze jest, myślę, że dałbym radę zrobić- szczególnie że mam maszynkę a to już pół sukcesu jak widzę.
Pozdrawiam serdecznie:)
Lubicie pasztet ?❤😋