Makaron Domowy najlepszy jak zrobić How to make homemade pasta


Wyświetlenia : 245860

Link do pobrania : Pobierz
pasta recipe,makaron domowy przepis,makaron do rosołu przepis,makaron przepis na filmie,makaron,kulinaria,gotowanie,cooking

43 odpowiedzi

  1. Piękne kluski !!! Dodam że muzyka mi się podobała! Jeszcze dodatkowa rada, czasami mąka jest inna i jaja inne więc to wszystko nam się nie klei tak jak trzeba. Proszę więc dodać odrobinę wody i wszystko się uda !

  2. lepiej zrobic na odwrot czyli nie jaja do monki wlewac tyko monke do jaj wtedy bylby lepszy efekt pamietaj chemiku mlody lej kwas do wody i we tym momencie maka to kwas a jaja ptakow to woda a wiec zlotaproporcja adi medium speedrunning

  3. Makaron wyszedl syper sporo i smaczny ,nie posklejał się jak z innych przepisów.. do wody dalam dwie wielkie łyżki soli ale kluski po wypłukaniu są malo slone w zasadzie wogole, chyba następnym razem dam do ciasta soli mam tylko nadzieję że nie popsuje nic

  4. No i tak zrobiony makaron, to ja rozumiem. Super przepis, udal sie makaronik i bardzo bardzo Pani dziekuje. Nalezy sie uczyc od tak wspanialych ludzi jak Pani. Dziekuje raz jeszcze i serdecznie Pania pozdrawiam 👍😘🖐💖😍

  5. I to jest prawidłowy wyrób makaronu jak najmniej podsypywania mąki po wyrobieniu ciasta jeśli odpowiednio podeschnie na czystym płótnie można go pokroić bez podsypywania mąką. Jeśli chcemy przechować makaron w stanie bez gotowania, zostawiamy go do wysuszenia po pokrojeniu i przechowujemy w papierowej torebce lub w plastikowym pojemniku. Jeśli gotujemy makaron po zrobieniu, gotujemy do wypłynięcia, jeśli później już wysuszony wtedy trochę dłużej.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *