JAK ZROBIĆ #WHIP / OSKAR MACUK
Wyświetlenia : 39452
Link do pobrania : Pobierz
[vid_tags]
JAK ZROBIĆ #WHIP / OSKAR MACUK
Wyświetlenia : 39452
Link do pobrania : Pobierz
[vid_tags]
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam. Lorem ipsum dolor sit amet.
Get updates on special events and receive your first drink on us!
25 odpowiedzi
to nie jest wip na wipe kiera jest prosta
Ładnie, ładnie, pozdrawiamy
Czy rower ma znaczenie? (Mam trek marlin 6)
wracaj do nas
przez ten poradnik zrobiłem whipa
Mega poradnik zaczołem odkręcać ale przy pierwszej próbie odrazu gleba
1:25 a rampa pod kątem około 40 stopni może być
A co byś powiedział Oskar Macuk na to: https://youtu.be/HMtb2e-hJvU
Dawaj 36
Co on ma z chamulcem??
Leciu sub. Pozdrowienia z obczyzny
Ja robię whipa tak że nie mogę wrucić do prostej linii
Jezu dzienki Oskar teraz ymiem whipa i koledzy mi zazdroszczą jeszcze raz dzienki 😌
umiem 🙂 <3
jedyny poradnik który mnie czegoś nauczył
#whip dziękuję panie Oskarze
Wstęp prawie jak stary Lord Kruszwil
jaki masz rower @Macuk Oskar?
Co jest nie tak z jego heblem?
najlepszy poradnik! :))
Bardzo przydatna rada 👍🏻moja przygoda zaczęła się w zeszłym sezonie jeżeli chodzi o Bike park 😁tej sztuczki chce się nauczyć udało mi się zapoznać z Jankiem i małe szkolono było na żarze ogólnie mega ziomki z was pozdro!
jaki ty masz rower oskarze macuku????
Milioon DH FR
20 godzin temu
Robię weryfikacje jak przeczytasz ten kom to daj serduszko
jak tak bardzo lubisz czytać komantarze to prosze:
Oto mój najlepszy przepis na muffinki. Są bardzo proste i szybkie do zrobienia a do tego zawsze pięknie wyrastają, są puszyste i wilgotne. Nie musisz ubijać piany z białek, ani kupować drogich składników.
– puszyste słodkości dla początkujących
– muffinki pieczone ze śmietaną i olejem
– w przepisie kilka pomysłów na słodkie dodatki
Czas przygotowania: 20 minut
Czas pieczenia: 30 minut
Ilość porcji: 12 średnich muffinek
Kaloryczność kcal: 260 w 1 muffince
Składniki:
1,5 szklanki mąki pszennej tortowej – 240 g
0,5 szklanki drobnego cukru – 140 g
2 łyżki cukru waniliowego
1/3 szklanki oleju roślinnego – 90 g
1 szklanka śmietany 18 % – 280 g
3 średnie jajka
1,5 łyżeczki proszku do pieczenia
2 łyżki surowego kakao
2 łyżki mleka w proszku
Muffiny
Szklanka ma u mnie pojemność 250 ml.
Jajka i śmietanę wyjmij wcześniej z lodówki, by miały temperaturę pomieszczenia.
Kalorie policzone zostały na podstawie użytych przeze mnie składników. Jest to więc orientacyjna ilość kalorii, ponieważ Twoje składniki mogą mieć inną ilość kalorii niż te, których użyłam ja. Podczas liczenia kalorii nie uwzględniłam tylko odrobiny cukru pudru, którym oprószyłam gotowe muffinki.
Do upieczenia muffinek użyłam sztywnych papilotek o średnicy 5 cm u podstawy. Z podanej ilości składników wyszło mi 12 średniej wielkości muffinek.
Pieczenie: 170 stopni, środkowa półka z opcją pieczenia góra/dół
Czas pieczenia: około 30 minut.
Zapraszam Cię po mój najbardziej sprawdzony, klasyczny przepis na ciasto pod muffinki. Ze składników podstawowych upieczesz pyszne, waniliowe muffinki. Jeśli pominiesz dodatki (kakao oraz mleko w proszku), to do ciasta polecam dodać jeszcze dodatkowe cztery płaskie łyżki mąki pszennej. Jeśli zaś skorzystasz ze składników dodatkowych (kakao i mleko w proszku), to wyjdą Ci dwukolorowe muffinki o smaku śmietankowo waniliowym i kakaowym. Takie właśnie muffinki krok po kroku opisuję poniżej. Na koniec przepisu podam też pomysły na to, by upiec muffinki z dodatkiem czekolady, rodzynek lub cynamonu.
Hmm co zmienić???
Ten beznadziejny kask xd