Jak zrobić SUSHI od A do Z


Wyświetlenia : 541451

Link do pobrania : Pobierz
jak zrobić sushi,domowe sushi,sushi w domu,how to make sushi,ryż do sushi,sushi składniki,ocet ryżowy,co potrzeba do sushi,w domu,jak zrobić,przepis na sushi,jak zrobić sushi maki,sushi maki,sushi przepisy,jak zrobić sushi w domu,jak zrobić sushi z ryżem na wierzchu,odwrócone sushi,uramaki,hosomaki,futomaki,kuchnia azjatycka,policzona szama,jak zrobić sushi hosomaki,jak zrobić sushi z łososiem,jak zrobić sushi krok po kroku,sushi krok po kroku

30 odpowiedzi

  1. Dzieki za filmik!
    W jaki sposób ogarnac organizacyjnie gotowanie i przechowywanie ryżu żeby zjeść "po pracy"?
    Poprzedniego dnia wieczorem?
    Rano?
    W jakich warunkach przechowywac i jak dlugo mozna?

  2. Ryż za pierwszym razem schrzaniłem, ale mam nadzieję, że następnym razem będzie lepszy przez pomoc tego filmiku. Jak nie macie tego do zawijanie, to polecam papier do pieczenia XD

  3. Piękne dzięki za tutorial!!! Ryżyk wychodzi idealnie, wreszcie umiem zrobić porządne sushi. Znajomi się zajadają (o mnie nie wspominając), zamówień mam sporo. A to przecież takie proste choć wydawało się takie trudne!

  4. Często korzystam z twoich przepisów zawsze wychodzą jednak mimo do Wielkiej miłości jaka darzę tą potrawę to bałam się aż wkoncu dzis zrobiłam wyszło przepyszne, jasne wskazówki i wszystko dobrze powiedziane. Dzięki bardzo😊

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *