Jak zrobić smaczny i bardzo prosty sernik.


Wyświetlenia : 1149022

Link do pobrania : Pobierz
Cheesecake (Dish),sernik,ciasto,przepis na,kuchnia,gotowanie,kulinaria,kulinarny,kanał,jak upiec,świąteczny,łatwy,przepisy

47 odpowiedzi

  1. Zostawiam komentarz dla siebie😂 – temperatura 170'C czyli 338'F (a nie 190'C jak w filmiku). I piec mniej wiecej 1.15 do 1.30 godz.
    Przy uzyciu termoobiegu – 150'C czyli 313'F.

  2. Sernik niski. Powinien sie piec ok 1godz .w temp 160° PO upieczeniu nie otwieram piekarnika, dopiero po Pol godz, leciutko. Nie sprawdzamy sernika patyczkiem. On po takim czasie j(1godz)dest upieczony. Masla starczy Pol kostki. Ser w Sam w sobie jest tlusty.

  3. Witam Serdecznie Sernik Super piekłam już kilkakrotnie . 🌷🙋😿👍🐈💁😸🖐️🐈🌹🙋 POZDROWIENIA . Internetowe Wysyłamy Pana RODZINCE Moc 🤷🐈🌹 Zdróweczka Wspaniałego , Miłości,😮❤. Pogody Ducha , Pomyślności Wszystkim Domownikom Składamy 🥀😸❤️❤️ 🙋🌹

  4. Ja na górę posypuję jeszcze Płatki migdałów wygląda rewalacyjnie,,jrobie od lat taki sernik z tym że 10 jajek I kostka masla 250 puder cukru, zamiast wanili dajeolejek migdałowy pychotka,a Ado środka rodzynki ,skórka pomarańczowa, jak u Pana i jeszcze migdały siekane ,wszyscy uwielbiają sernik jest wilgotny i nie suchy.

  5. Uwaga sernik się piecze w 150 C przez 30 min i zmniejsza się temperaturę do 130 na kolejną godzinne po upieczeniu zostawiamy sernik w piekarniku do ostygnięcia będzie idealny lekko wilgotny

  6. Ten sernik pieke za kazdym razem, troche go zmodernizowalam na swoj sposob, ale glowne skladniki i zasady biore z tego przepisu, poniewaz ten przepis jest wspanialy. Wlasnie teraz zabieram sie za pieczenie sernika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *