JAK ZROBIĆ SŁYNNĄ PRZYPRAWĘ DO ROSOŁU ( magulinka ) @prostoismacznie4151


Wyświetlenia : 149893

Link do pobrania : Pobierz
maggi przyprawa jak zrobić,przyprawa maggi do zup,płynna przyprawa do rosołu,przyprawa do rosołu,maggi lubczykowe,jak zrobić domowa przyprawę maggi,maggi przyprawa do zup,przyprawa maggi przepis,maggi przepis,maggi przyprawa w płynie,płynna przyprawa maggi,jak zrobić maggi z lubczyku w domu,domowa maggi przyprawa,domowa przyprawa maggi,lubczyk,przyprawa lubczyk,lubczyk ziele miłości,naturalne maggi

41 odpowiedzi

  1. Witam. Zwykle mroziłem lubczyk związany nitką w pęczkach ale ten przepis jest git. Ciekawi mnie czy po gotowaniu i wlaniu do butelek można trzymać ją w spiżarce i jak długo. Czy musi być przechowywana w lodówce. No i bardzo mnie ciekawi gdzie można nabyć takie fajne nożyczki ?
    Pozdrawiam. Grzesiek.

  2. robiłem kilka lat temu coś w tym rodzaju i mi pleśniała….więc polecam w małe buteleczki i mocno pasteryzować lub zamrozić. mgy uzywamy z przyzwyczajenia, ale wierzcie mi, każda zrobiona wdg tego przepisu czy jakkolwiek…będzie lepsza i zdrowsza, a zrobienie tego to jest chwila. polecam polecam i zdrówka!

Skomentuj @gabrielajankowska8602 Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *