Jak zrobić RAMEN w domu – Dokładny przepis od A do Z na Shoyu i Miso Ramen


Wyświetlenia : 129236

Link do pobrania : Pobierz
ramen,przepis na ramen,ramen shoyu,ramen miso,domowy ramen,ramen z wieprzowiną,pulled pork,pulled pork ramen,ramen przepis,japońska kuchnia,kuchnia azjatycka,comfort food,domowe gotowanie,shoyu ramen,miso ramen,bulion do ramenu,jak zrobić ramen,ramen w domu,ramen z mięsem,ramen pork,ramen noodles,ramen broth,przepis kulinarny,kuchnia japońska,policzona szama,shoyu,miso,szarpana wieprzowina,bbq,nitamago,jajka na ramen

34 odpowiedzi

  1. Witajcie moi drodzy! Szkoda czasu "antenowego" w odcinku na wyjaśnienia mojej przerwy. W ogóle szkoda na to czasu, więc powiem tylko – cóż, dopadło mnie życie. Nieco więcej napisałem na karcie społeczności.

    Rekompensując Wam przerwę przychodzę z mocnym materiałem – Ramen od A do Z. Konkret informacji do odtworzenia i wypróbowania restauracyjnej potrawy w domu. Do tego w linku macie mini ebooka z tym przepisem, taki skrót tego odcinka – 12 stron ze zdjęciami, składnikami i opisem.

    Idąc dalej z planem – to Wy będziecie decydować jakie dania główne pojawią się na kanale więc piszcie śmiało jaką bombę chcecie zobaczyć następną.

  2. Już wiele przepisów z McDonald's odwzorowałeś, gdybyś dorzucił do tego dorobku kajzerke podwójną wieprzowine deluxe z oferty śniadaniowej byłbym dozgonnie wdzięczny, moja ulubiona pozycja w Mc 😋

  3. z tego co wiem to bulion do ramenu robi się inaczej bo mięso sie najpierw podgotowuje trochę a potem się przecedza wylewając wode i to samo mięso się jeszcze raz stawia i wtedy wchodzą warzywa

  4. Zrobiłam wszystko zgodnie z przepisem i wyszło gówno, mięso było surowe w bulionie nie było czuć warzyw sam tłuszcz, jajka wyszły surowe i musiałam robić INACZEJ, gówno a nie przepis, szkoda że na YT nie można dawać gwiazdek lub szkoda że ilość unlikeów nie jest widoczna bo na pewno bym dała zarówno 1 gwiazdkę jak i łapke w dół

  5. Kurwa Mateusz jak ty się rozwinąłeś przez te lata 😉 Zacząłem cię obserwować jak miałeś jakieś 50k subskrypcji, zamówiłem parę rzeczy ze sklepu i zdążyłem dorosnąć w międzyczasie.
    Szczerze powiem, łezka się w oku kręci jak widzę, że kanał, który polecałem rodzinie, znajomym, teraz już narzeczonej, tak bardzo rozwinął się razem z tobą.
    Naprawdę, chylę czoła i ogromny szacunek 😎

  6. No nie wiem. Jak kiedyś robiłem wegański rosół to dałem kawałeczek imbiru. Zupy nie dało się zjeść, bo była strasznie imbirowa – w tym przepisie jest go ok 4x więcej a ta sama pojemność.

Skomentuj @lcmav1104 Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *