Jak zrobić PESTO które wymiata wszystkie które jadłeś! Mangia Mangia
Wyświetlenia : 22274
Link do pobrania : Pobierz
matteo,brunetti,wloch,masterchef,tvn,mateo,kuchnia,wloska,przepis,italia,chef,carbonara,barilla,smaki,shorts,koniec,przepisy,szybkie,krotkie,tiktok,pasta,makaron,bolognese,swiezy,pyszne,sos,pomidorki,tiramisu,deser,ciasto,mozzarella,risotto,ciastka,kantucci,cantucci,amatriciana,olio,pepe,cacio,panna cotta,kota,bruschetta,pieprzem ale nie spieprzyc,pechowe piskle,krowi sok,mangia mangia,bondziorno,pesto,bazylia,bazyliowe,jak zrobic,wymiata
16 odpowiedzi
Brawo ❤🩵🇵🇱🇮🇹
Smakowicie ❤️
kurde, ale tyle tego czosnku? u mnie to zabiło zupełnie smak pesto :(( jeden ząbek okazalo sie za dużo
"z ziemi Włoskiej do Polski" Pesto grande brava Podoba mi się i smakuje w wyobraźni na sam widok
Jak długo możemy przechowywać w zamrażalce takie pesto? 🤔💚
💯👍❤️
Grazie🤢💋
Super. Skorzystam z rad.
Kocham pesto 😊
E taki dlugi makaron do takiego małego garnka? Nie lepiej połamać na 3-4 części taką nitkę. Wygodniej jeść.
Wygląda świetnie!! Wkrótce wypróbuję przepis 🙂 A o odrastającej bazylii nie słyszałam 🤔 dzięki, że jesteś!!
Brawo ty 😊👏👏
Najlepsze są Twoje uproszczenie takie jak 25 g LUB 2 łyzki, 15 g LUB 2 łyżki 😄
👍😊💖
Takiego pesto jeszcze nie miałam. Chyba będzie super!! Mateo , Czy możesz nam pokazać jak zrobić prawdziwe włoskie supli? Polski przepis to nie to. Grazzie🌹
Jak pesto dla leniwych to polecam też takie z liści rzodkiewki:) smacznego:)