Jak zrobić najprostszy i najlepszy salceson z golonek


Wyświetlenia : 74730

Link do pobrania : Pobierz
#salceson,#jak zrobić,#golonka,#najprostszy,#swojska

34 odpowiedzi

  1. Wszystko super gdybyś nie zrobił z tego salcesonu pasztetu bardziej😉
    Na taki skład to w przekroju powinno być samo mięso. Nie należy zbyt rozgotować i jak najmniej gniecenia przy mieszaniu. Przyprawy to już rzecz gustu i smaku każdego indywidualnie😉
    Pozdrawiam.

  2. Witam wszystkich serdecznie życzę miłego dnia Tobie Marcinie oraz Twojej małżonce Dzięki za to że Jesteście na kanale na Chwałę Pana Boga Amen Pięknych chwil życzę wszystkim wiernym słuchaczom którzy kochają Wasze potrawy kulinarne ❤❤❤Dzięki za to że Jesteście życzę zdrowia oraz powodzenia w dalszym działaniu Dzięki ❤❤❤Bóg Zapłać

  3. Gościu wymiatasz, az chce sie cos pichcić w kuchni 😅 co prawda od niedawna oglądam filmy ale jestem mega zadowolony salceson zrobiony z filmu co prawda musiałem kilka razy obejrzeć i zatrzymywać w trakcie ale 1:1 wygląd ❤

  4. Tłuszcz + kolagen + białko. Jedzenie bogów. Nie ma nic zdrowszego na świecie. Uczta ketogeniczna 🙂 Do tej pory z golonki robiłem jedynie galaretkę, w pudełkach, ale Twoja metoda też mi pasuje. Zastanawiam się jednak dlaczego na końcu to parzysz? Przecież wszystko już wcześniej było rozgotowane. Pakowałbym w worki, studził i do lodówki, bez parzenia.

  5. Kumin to ZUPEŁNIE INNA ROŚLINA niż kminek. Kminek sam możesz zebrać na naszych łąkach – kumin zaś występuje na wschodzie morza Śródziemnego. W smaku też się różnią nie mówiąc już o aromacie.

  6. 8:11 kumin (kminek rzymski), to nie jest ten kminek, ktory dodaje sie do np kielbasy kminkowej, kabanosow, czy pieczywa. on tylko z wygladu jest podobny do kminku (caraway) i nie jest wcale tak aromatyczny, jak ty to na filmie przedstawiasz.

  7. Dzień dobry podobają mi się twoje przepisy zrobiłem salceson według twoich przepisów ale wydaje mi się że mało jest posolone
    Czy mogę go jeszcze raz Wymieszać to znaczy podgrzać wymieszać z dodatkiem soli włożyć do osłonek jeszcze raz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *