Jak zrobić NAJLEPSZĄ pizzę margarita w domu? Dokładny opis!


Wyświetlenia : 3140

Link do pobrania : Pobierz
pizza margherita,pizza margherita recipe,pizza,jak upiec pizzę,pizza w piekarniku,domowa pizza,pizza w domu,ciasto na pizzę,pizza neapolitańska,ciasto do pizzy,najlepsza pizza,przepis na pizze,jak zrobić ciasto na pizzę,pizza ciasto,przepis na pizzę,pizza domowa,pizza z piekarnika,włoska pizza,ciasto pizza,co na obiad,CoNaObiad

15 odpowiedzi

  1. 10 g drożdży na 0.5 kg mąki do dużo za dużo. Tym bardziej, że ciasto będzie dojrzewało 36 godz. Można się nabawić przerostu candidy. Włosi na taką ilość mąki użyli by jakieś 0.5 g drożdży świeżych.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *