Jak zrobić NAJLEPSZĄ pizzę margarita w domu? Dokładny opis!
Wyświetlenia : 3140
Link do pobrania : Pobierz
pizza margherita,pizza margherita recipe,pizza,jak upiec pizzę,pizza w piekarniku,domowa pizza,pizza w domu,ciasto na pizzę,pizza neapolitańska,ciasto do pizzy,najlepsza pizza,przepis na pizze,jak zrobić ciasto na pizzę,pizza ciasto,przepis na pizzę,pizza domowa,pizza z piekarnika,włoska pizza,ciasto pizza,co na obiad,CoNaObiad
15 odpowiedzi
Margarita to jest koktajl, a nie pizza. Przepisu nie skomentuje, bo szkoda strzępić ryja.
Ale głupoty mąka 850 😂😂😂
Hmmm, blacha do bagietek kupiona, teraz czas na kamienie do pizzy? Co one wnoszą takiego czego blacha nie da?
Dzień dobry.
Jak przechować pozostałą część ciasta ?. Jakiego sera Pan używa?
10 g drożdży na 0.5 kg mąki do dużo za dużo. Tym bardziej, że ciasto będzie dojrzewało 36 godz. Można się nabawić przerostu candidy. Włosi na taką ilość mąki użyli by jakieś 0.5 g drożdży świeżych.
też mam problem ze zrumienieniem brzegów, drugi kamień powinien załatwić sprawę ;0)
Uwielbiam każdą pizzę
Leszku świetna pizza..Dzięki👍👍
Dziękuję – świetny przepis. Może kiedyś podzieli się Pan przepisem na pizzę rzymską? Niecierpliwie czekam i śledzę kolejne odcinki. Pozdrawiam serdecznie
Lipa,kamienia u mnie ni ma…
Mega pyszna
Supper ,a ile mąki??
ile mąki do ciasta? bo w opisie jest tylko na poolish
Nigdy mi pizza nie wychodzi. Teraz mam dobry przepis ,to na pewno będzie doskonala. Dziękuję i miłego dnia.🤗
Pysznie wyglada, musze sprobowac jutro