Jak zrobić idealne makaroniki?


Wyświetlenia : 66213

Link do pobrania : Pobierz
makaroniki,macarons,idealne makaroniki,przepis na makaroniki,akademia pszczółek,akademia pszczolek,siostry pszczółki,slodka kuchnia pszczolek,callebaut,pomarańczowe makaroniki

25 odpowiedzi

  1. Hej, no i super. Przetestowałam kilka przepisów, za jeden dałam chyba 220zł bo to był zestaw z przepisami na kilka kremów 😅 i szczerze to średnio wychodziły. Teraz zrobiłam z waszego przepisu i złoty strzał 😮🎉 na prawdę można polegać na waszych przepisach. Piekę dla klientów ale makaroniki to moja pięta achillesowa… Teraz w końcu mam tort z pięknymi maksami😊 ganasz zrobilam inny bo miałam w domu składniki, karmelowe latte.

  2. bardzo proszę o podpowiedź co zrobiłam źle, bo moje makaroniki wyszły jakby puste w środku. Ogólnie wyglądają ładnie i dobrze wyrosły, ale od spodu nie są płaskie tylko puste :/

  3. Zrobiłam nadzienie w proporcjach podanych wyżej….ale absolybie nie miałam tyle tego nadzienia , które wlewacie do miski wyszła mi cos powyzej pół szklanki…czy robiłyscie z wiekszej ilosci???

  4. Co jeśli syrop cukrowy, nim osiągnie pożądaną temperaturę, zaczyna się lekko przypalać i krystalizować??? Jakieś rady??? Mam go na małej mocy palnika, rondel ma grube dno.

  5. Ratunku zamiast makaroników wyszły mi jakby biszkopty… Są miękkie, wcale nie robią się kruche, a już są beżowe (nie używam barwnika). Zdarzyło się to już drugi raz, a wcześniej wychodziły (przynajmniej robiła się skorupka, a teraz po prostu są miękkie) T_T czy mogę wywalić piekarnik?

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *