Jak zrobić idealne makaroniki?
Wyświetlenia : 66213
Link do pobrania : Pobierz
makaroniki,macarons,idealne makaroniki,przepis na makaroniki,akademia pszczółek,akademia pszczolek,siostry pszczółki,slodka kuchnia pszczolek,callebaut,pomarańczowe makaroniki
25 odpowiedzi
Hej, no i super. Przetestowałam kilka przepisów, za jeden dałam chyba 220zł bo to był zestaw z przepisami na kilka kremów 😅 i szczerze to średnio wychodziły. Teraz zrobiłam z waszego przepisu i złoty strzał 😮🎉 na prawdę można polegać na waszych przepisach. Piekę dla klientów ale makaroniki to moja pięta achillesowa… Teraz w końcu mam tort z pięknymi maksami😊 ganasz zrobilam inny bo miałam w domu składniki, karmelowe latte.
Wyszły za pierwszym razem, nie cała blaszka ale wiekszosc, nie moge dodac zdjecia aby sie pochwalić. Dziękuję za wspaniały instruktaż ❤
bardzo proszę o podpowiedź co zrobiłam źle, bo moje makaroniki wyszły jakby puste w środku. Ogólnie wyglądają ładnie i dobrze wyrosły, ale od spodu nie są płaskie tylko puste :/
Nawet mi wyszły 😁 tylko ja musiałam trzymać około 20minut przez co są lekko zarumienione
Naprawdę pięknie miłego i świetnie
Kurde część mi się zapadła na środku po wyjęciu z pieca i są puste w środku dlaczego? 🙁
Wyszły mi za pierwszym razem. Mój debiut z makaronikami!! Bardzo się cieszę 😊
Zrobiłam nadzienie w proporcjach podanych wyżej….ale absolybie nie miałam tyle tego nadzienia , które wlewacie do miski wyszła mi cos powyzej pół szklanki…czy robiłyscie z wiekszej ilosci???
Jak długo mogą makaroniki leżakować?
Gdzie kupię tylke o takim otworze??? czy wilton 1A czy 2A bedzie dobry?
Mam termometr dedykowany do mierzenia temperatury ciała jak i pomieszczenia. Czy taki będzie ok?
Nie mam pojęcia dlaczego mi nie wychodzi wszystko jest drugi raz robię jest za gęsta
Skodzą tę przepis nie są do końca cztery 😢😢😢
Boże jakie jesteście irytujące :///// rada pani po mojej lewej niech idzie do domu
Jest szansa ze makaroniki będą dobrze upieczone używając funkcji termoobieg?
Witam! Jaki termometr polecacie z szybkim czasem reakcji?
Co jeśli syrop cukrowy, nim osiągnie pożądaną temperaturę, zaczyna się lekko przypalać i krystalizować??? Jakieś rady??? Mam go na małej mocy palnika, rondel ma grube dno.
Kurde zrobię, ale mate muszę sobie taką kupić. Dam znać😁
Ale czad🎉 fajnie się to ogląda takie łatwe i przyjemne a na samą myśl o tym ile czynników wpływa na powodzenie już mi słabo 😂
Konkretne, dokładne porady.
Za to wszystko cenię Wasz kanał najbardziej.
Już mi makarony nie straszne.
Jupijajej!
Czy zamiast mąki migdałowej można dodać kokosową?
Ratunku zamiast makaroników wyszły mi jakby biszkopty… Są miękkie, wcale nie robią się kruche, a już są beżowe (nie używam barwnika). Zdarzyło się to już drugi raz, a wcześniej wychodziły (przynajmniej robiła się skorupka, a teraz po prostu są miękkie) T_T czy mogę wywalić piekarnik?
Ważne pytanie jeśli chce zrobi makaroniki pistacjowe to mogę zamiast migdałów dodać pistacje zmielone itdz będzie okej?
Czy barwnik żelowy też może być?
Mój ganache wydaje się być gęsty, jednak po przemieszaniu i przełożeniu do rękawa zaczyna się lać. Czy jest na to jakiś sposób? 😊