Jak zrobić idealne gofry? #foxxgotuje #gofry #przepis #ciasto
Wyświetlenia : 187822
Link do pobrania : Pobierz
[vid_tags]
Jak zrobić idealne gofry? #foxxgotuje #gofry #przepis #ciasto
Wyświetlenia : 187822
Link do pobrania : Pobierz
[vid_tags]
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam. Lorem ipsum dolor sit amet.
Get updates on special events and receive your first drink on us!
39 odpowiedzi
EDIT: powinno być 4 łyżeczki na 2 szklanki mąki. Wiem, niektórzy dają mniej – to jest moje optimum do ciasta na mleku.
DZIĘKUJĘ!!
5 łyżeczek proszku 😱
5 łyżeczek proszku do pieczenia to na 5 razy wystarczy😂
DEBIL 5 ŁYŻECZEK PROSZKU DO PIECZENIA 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Szklanka mąki? Nie może być w gramach?
Kurczak mnie zgią
Nie jest idealne
Według mnie to bardzo dobre chrupiące gofry polecam je spróbować warto😊
Edit: polecam z bitą śmietaną i kakao
Syf totalny film pod publikę , tyle proszku do pieczenia 😂
Gofr z kurczakiem??? Pogięło cię ??😅🤮🤮🤮
Wyrzuć ten film, te 5 łyżeczek to przesada
Przepisu nie polecam ciasto wyjebało w powietrze brudzsc całą gofrownicę. Mamita chce mnie zabić.
Nie polecam przepisu, shit
Spróbuj oddzielnie ubić białka na pianę i dodaj na koniec lekko mieszając nie tracąc puchu, oddadzą 😉 3 majcie się
A ile wychodzi z tego porcji?
Woow.dzieki…dzieci będą szczesliwe….❤️❤️❤️👀👀👀💖💖💖💯💯💯
Najlepszy przepis na gofry jest produkcji Dezal. Polska firma na topie od lat. Piszę z pamięci… 2 szklanki mąki, 2 szklanki mleka, pół kostki roztopionego masła, cukier waniliowy, 1 ŁYŻECZKA proszku do pieczenia, 2 żółtka i piana z dwóch białek dodana na samym końcu. Wychodzą idealne. Jak nad polskim morzem 😉
Polecam osobno ubić białka ze szczyptą kwasku cytr.lub soku z cytryny. jak na beze, bardzo sztywno i utrwalić cukrem. Mi wychodzą chrupiące, nie mam mocnej gofrownicy.
Pls gościu zrób jakieś asmr bo przy tobie można zasnav
Na 2 szklanki mąki 1 łyżeczka. Inaczej zgaga murowana 😅
A jaką gofrownica kupić?
Polecam ubić jajka
Okk
5 łyżek proszku do pieczenia ??
Matko tyle proszku???!toż to tyle co mąki!!!sama chemia!!
Warto dodać, że po zrobieniu gofry studzi się na kratce, tej z piekarnika. Dzięki temu będą chrupiące. Jeśli wyciągniemy je np na talerz to od dołu będą „parować” i zmiękną.
5 łyżeczek proszku do pieczenia😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Kurczak i gofry? Pierwsze słyszę
Masakra tyle proszku do pieczenia? Z twojego przepisu ciasto wystrzeliło z gofrownicę i zalało gofrownicę oraz cześć kuchni nie polecam
Jaką gofrownicę polecasz?
Czy ty występujesz w reklamie ostrego sosu?
Teraz już wiesz… mój mózg: GDZIE SIĘ KUPUJE
mozna nie dodawac masla ani innego tluszczu?
Nie im mocniejsza tym lepiej tylko przede wszystkim mocna gofrownica, na słabej z każdego ciasta wyjdzie kapeć
super!
Ale ja nie mogę zrobić idealnych gofrów :/
Dzieki
Dzięki na pewno zrobie