Jak zrobić domowy ser smażony – przepisTV


Wyświetlenia : 201142

Link do pobrania : Pobierz
Jak zrobić domowy ser smażony,Jak zrobić ser smażony,ser smażony,domowy ser smażony,przepis,przepis.tv,przepistv,homemade cheese,Hauskäse,hauskyjza,home made cheese,polish style cheese,ser zgliwiały,ser śmierdzący,ser domowy,ser z kminkiem,ser bez kminku,ser bez sody,cottage cheese,kuchnia od kuchni,kitchen,polish cuisine,german cuisine,fondue,cheese for fondue,how to make cheese,how to make fondue,fried cheese,bez sody,soda oczyszczona

11 odpowiedzi

  1. moja mama zawsze robiła, a ja jako dziecko dziwiłem się, jak można takie świństwo włożyć do gęby 🙂 Dziś sam też robię to "świństwo" i zajadam ze smakiem. Największym problemem jest kupno prawdziwego twarogu, takiego, który nie jest zrobiony z pasteryzowanego mleka, bo wtedy ser nie chce "chodzić".

  2. Nie wiem czy w cały obecnym Polinie luzdie znają ten ser ale u mnie w WLKP taki przysmak robiony był od zawsze i tak jak ktoś wyżej napisał ma jedną wadę – za szybko znika 😛 co najlepsze zawsze wychodzi inny , nigdy nie da się uzyskać powtarzalności bo zależy jakiego twarogu użyjemy itp itd

Skomentuj @landorran5623 Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *