JAK ZROBIĆ DOMOWE GOLĄBKI
Wyświetlenia : 585992
Link do pobrania : Pobierz
[vid_tags]
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam. Lorem ipsum dolor sit amet.
Get updates on special events and receive your first drink on us!
37 odpowiedzi
To súper 😊😊❤❤❤
A pukni sie gołąbki robię. 😂😂😂❤❤❤ Dawno nie jadłem chyba 15 lat. 😂
Taki dzień jak 31 września nie istnieje chyba raczej 31 sierpnia
A po co jajko 😂
Farsh sie smaży wczesniej
🌹🌹🌹🌹👌🫶
Nie cierpię sosu pomidorowego😅
Mam pytanie: po co Pani dodaje to jajko? Mi z jajkiem mięso wychodzi twarde, a bez jajka jak w sam raz.
A co to jest passate?
Wkocu ktos normalny
Tak malo gołąbków to sie nie oplaca robić
usuwamy głąba – odmiana
❤❤❤❤
SB vx❤❤❤❤
Niby proste gołąbki a tyle przepisów. U mnie zgadza się tylko mięso i ryż resztę robie inaczej 😊 Mysle ze te tez sa pyszne.
Wszystko fajnie tylko dla mnie za.duzo hałasu 😢
Puknij się,to się puknij.
Super❤❤😂
Do takiej kucharki to bym chętnie wpadł na kolację. 😅
Proponuję cebulę usmażyć na maselku jest lepsze w smaku niż surowa cebula spróbuj
Ojej
Beznadzieja filmowa i przepis znany wszystkim
I po co tyle krzyku w filmie 😂
5 gołąbków? Mój stary wciągnąłby na raz 😂
Dlaczego dodajecie jajko?
Marzenka jesteście ok za mało przypraw do mięsa wołowina ma specyficzny zapach i smak który ja czuję poza tym jesteście superantcy świetni a przede wszystkim szybcy szczerzy i tak powinno być Marek mało zrzędzisz a to było piękne i dowcipne nikt się nie obraża ❤❤❤❤pozdrawiam Ella z Katowic pa pa pa Marzenka jak ekspres
Zrób gołąbki siekane (potrawka) bez lepienia i zawijania
😅
Gołąbki to muszą być smażone a nie takie uparowane.
bardzo fajne gotujerz Marzena 😊😊😊😊😊😊❤❤❤❤
Cebulę przysmaszkochareczko nada smaku i podkręcić jakość golabkow.
Jajka się nie daje bo po co.
Bardzo dobrze gotuje ta para.
Moja mam tak robi
Dawtona Galeo i Kamis
Dziś zrobić gołąbki z tych kapust co mamy to masakra grube twarde zdeformowane jednym słowem dziadostwo
Nigdy nie gotuję ryżu do gołąbków bo przecież potem gotują się ponad 30 minut.Nie piekę też gołąbków w piekarniku tylko gotuję w rondlu.
A gdzie czosnek?!🤔
Jestem pod wrazeniem jak w szortsie mozna to upchac, troche mica Wam odcieo na koniec