JAK ZROBIĆ DOMOWĄ PIECZEŃ RZYMSKĄ


Wyświetlenia : 520935

Link do pobrania : Pobierz
[vid_tags]

50 odpowiedzi

  1. Witam serdecznie. Marzenko ja robię tak: masę mięsną wykładam na papier do pieczenia, formuję prostokąt ( tak jakby to był placek na roladę), kładę plastry szynki i żòłtego sera, zawijam w roladę, obtaczam w bułce tartej, wkładam do blaszki wysmarowanej olejem, na wierzchu układam warstwę ziemniakòw pokrojonych w plasterki na mandolinie, posypuję bułką tartą, odrobina oleju i do piekarnika. Pycha 😋😋😋

  2. Oj już jestem głodna.Przepis szybki i prosty,zawsze to coś innego. Smacznego ,a przy okazji byście mnie poczęstowali, a nie sami jecie,uwielbiam was bardzo i wasze przepisy nie są drogie ,smaczne i szybko się je przygotowuje.

Skomentuj @barbaraabramowicz2781 Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *