Jak zrobić bitą śmietanę? | Sugarlady
Wyświetlenia : 243380
Link do pobrania : Pobierz
AGATA STANKIEWICZ,STANKIEWICZ,SUGARLADY,bake off,ale ciacho,bake off ale ciacho,słodycze,desery,deser,cukiernia,cukiernia lidla,coś słodkiego,przepisy na ciasta,tuba smaku,Pascal brodnicki,wypieki,Ciasteczka,śmietana,bita śmietana,jak zrobić bitą śmietanę,domowa bita śmietana
40 odpowiedzi
A ile tej smietanki bo cukier slyszalam ale niewiem ile tej smietany hihi
Spróbuję zrobić
Fajnie jasno tłumaczysz. Super dla laików napewno..ppzdrawiam
Wow śliczna kobieta
Jakieś Śmietanki używasz? Kupiłam ostatnio 36% i była płynna 🙁
Do ręki i ubijac powoli.
ILE GRAM TEJ ŚMIETANY?!!! 😫
Nie fajnie po zrobiłem co pani kazała i nic nie wyszło a miałem 36
a bez smietanki?
Kocham Twój kanał i przepisy szczególnie torty tobie dziś kolejny raz 😍
Jak zrobić bitą śmietanę 30% żeby nie zrobiło się masło?
Śmietan 36% (musi leżeć jeden dzień w lodowce)
Cukier puder 2 i pół łyżki
Czy można zamrozić ciasto z bitą śmietaną
Wow podoba mi się ten filmik
A jezeli chodzi o śmietankę bez laktozy? Widzialam tylko 30% 🥴🥴
A jak się niema
Dział
A jaka gramatura
Ile należy dać tej śmietany?
Dzięki pani wiem jak się robi pycha śmietankę 🙂😁👍😚😘
Ile to wychodzi gram??
Czy z mleka da się ubić na bitą śmietane
Jest Pani cudowna dziekuje
Czy można połączyć 30% z 36%? Mam po jednym opakowaniu, a potrzebuję dużej ilości bitej śmietany?
Super osubka z pani pogadała mi i nie tylko zrobić i nie zepsuć śmietany
Wszystko super ale ile tej śmietany
Dziekuje Agato za podpowiedzi, bardzo mi sie podoba twoja bita smietana. Dzisiaj sa mojej corki urodziny i tez sobie taka bita smietane ubija bo robie tort z nalesnikow. pozdrowienia !!
Ile potrzeba śmietanki i cukru pudru?
Dlaczego nikt nie mowi o "FIX" do bitej smietany?
Gdzie można kupić taką gęstą śmietanę 36%???
Hejka! Powiedzcie proszę czy można zrobić fajny krem malinowy do tortu na bazie śmietany z mascarpone?
a możesz zrobić filmik o tym jak nakładać masę marcepanową na okrągły tort żeby było ładnie? Ja mam wieczne fale … jak obrus na stole…
A jak to jest, że na zagranicznych filmikach dodatki do śmietany dają przed ubiciem, a u nas dopiero po? Inną śmietanę mają czy jak?
A co zrobić jeżeli śmietana 30% po schłodzeniu nadal się nie ubija Próbowałam ją znowu schłodzić lecz też to nie pomogło;)
Łoł ale😲.
ubijane genstej śmietany jest tak samo logiczne co miksowanie wody
Uwielbiam ten kanał ale nie podpisałbym się pod tym filmem. Bita śmietana, jak sama nazwa wskazuje, ma być "ubita" czyli lekka i puszysta. Śmietana 36% już przed ubiciem wygląda jakby była miękkim masłem (co widać na filmie). Po ubiciu jest jeszcze bardziej kremowa, ciężka, zwarta. Nie ma w niej powietrza a konsystencją przypomina bardziej krem do tortu. Zdecydowanie do ubijania polecam śmietankę 30% jeśli zależy nam na tej lekkiej "chmurce" którą znamy chociażby z włoskich deserów (taka "chmurka" jest najbardziej apetyczna!). Myślę też, że 30% ubijać łatwiej właśnie dzięki jej początkowej płynnej konsystencji – dokładnie wiemy kiedy przestać bo śmietana zwyczajnie przestaje być płynna. Pomijam już aspekt dietetyczny, wszak szczęśliwi kalorii nie liczą 😉
Tu jest przepis też FAJNY!!!! szybki https://youtu.be/NqTnFL9ubWw
a ile tegob
Ja zamiast sugarlady przeczytałem sugardaddy