Idealne ZIELONE PESTO – jak zrobić? | Pascal Brodnicki
Wyświetlenia : 243916
Link do pobrania : Pobierz
Tuba Smaku,Pascal,pascal brodnicki,brodnicki,pascal w domu,gotuj z pascalem,przepisy,gotowanie,grill,przepis,pesto,zielone pesto,domowe pesto,jak zrobić pesto,krok po kroku,pesto przepis,przepis na pesto,najlepszy przepis,prosty przepis,Pesto alla genovese,włochy,kuchnia włoskie,podstawy kuchni,prawdziwe pesto,makaron z pesto,makaron dla studenta,dla studenta,prosty makaron,szybki makaron
28 odpowiedzi
Super
Dziękuję Pascal takie pesto zrobilam rewelacja . ..zycie studenckie zawsze na szybko coś pysznego.Prosze o wiecej takich przepisów.Dzieki😊
Dardzo lubiem przepisy twoje
Od lat wracam do tego przepisu. Jest super. Dzięki Pascal
super
Wygląda na PESTO ❤😅
dzieki piekne!
Bardzo przydatny przepis, ja znam pesto na bazie liści pietruszki i ziaren słonecznika- jeszcze tańsza wersja, zdecydowanie bardziej jednak do makaronu niż sałatek. Dziękuję, wykorzystam przepis napewno👍🙂.
Siema, a czemu pesto czarnieje?
❤
Cześć Pascal, co może być powodem że pesto jest cierpkie w smaku? Raz mi wyszło idealne, a za dwoma kolejnymi podejściami jest gorzkie. Czy to może zależeć od długości miksowania?
Super -czasem robię , może nie tak dokładnie ale …fajnie jest znać przepis
Jesteś flinston to idź stąd
💯👍💙
Super pesto bardzo smaczne
Pascal Marysia i Ignaś będą za chwilę robić Twoje pesto pozdrawiamy
Polska trudny język 😉 Fajnie zobaczyć jak to zrobić.
wyszło mi idealne. Bez porownania z kupnym. kupne jest gorzkawe, a wlasnoreczne trochę słodkie, delikatnie czuć czosnek. Najlepsze jakie jadłam
Dla mnie Pesto to jedyny 'sos' do wszystkiego. Cud natury.
Oczywiście że są potrzebne😊pozdrawiam
Nikt o tym nie mówi, ale trzeba bardzo uważać przy łączeniu składników aby nie przedobrzyć. Już miałem jednolitą masę i włączyłem mieszanie na jeszcze chwilę i to był błąd. Olej się oddzielił i powstała kaszka
Super, chcemy więcej
Pascal błagam poleć dobrą oliwę z oliwek
Pascal, bardzo fajnie, że pokazujesz też takie podstawowe przepisy i porady dla początkujących 👍
Bonjour Padscal . Czy wszystkie orzechy używane do rożnych pesto powinny być wcześniej uprażone? Merci beaucoup.
A ile tej oliwy ?
Jak jesteś studentem to nie stać cię na pecorino ani na parmegiano reggiano xd
Czuje już zapach pesto , czuje się jak in Genova. Saluti