Idealne ZIELONE PESTO – jak zrobić? | Pascal Brodnicki


Wyświetlenia : 243916

Link do pobrania : Pobierz
Tuba Smaku,Pascal,pascal brodnicki,brodnicki,pascal w domu,gotuj z pascalem,przepisy,gotowanie,grill,przepis,pesto,zielone pesto,domowe pesto,jak zrobić pesto,krok po kroku,pesto przepis,przepis na pesto,najlepszy przepis,prosty przepis,Pesto alla genovese,włochy,kuchnia włoskie,podstawy kuchni,prawdziwe pesto,makaron z pesto,makaron dla studenta,dla studenta,prosty makaron,szybki makaron

28 odpowiedzi

  1. Nikt o tym nie mówi, ale trzeba bardzo uważać przy łączeniu składników aby nie przedobrzyć. Już miałem jednolitą masę i włączyłem mieszanie na jeszcze chwilę i to był błąd. Olej się oddzielił i powstała kaszka

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *