Jak zrobić domowy ser smażony – przepisTV
Wyświetlenia : 201142
Link do pobrania : Pobierz
Jak zrobić domowy ser smażony,Jak zrobić ser smażony,ser smażony,domowy ser smażony,przepis,przepis.tv,przepistv,homemade cheese,Hauskäse,hauskyjza,home made cheese,polish style cheese,ser zgliwiały,ser śmierdzący,ser domowy,ser z kminkiem,ser bez kminku,ser bez sody,cottage cheese,kuchnia od kuchni,kitchen,polish cuisine,german cuisine,fondue,cheese for fondue,how to make cheese,how to make fondue,fried cheese,bez sody,soda oczyszczona
11 odpowiedzi
Podstawowe pytanie . Gdzie kupić SER ? To co mamy w sklepach NIE nadaje się !!! To coś ze sklepu prędzej spleśnieje niż zgliwieje !!! Przepis prawidłowy , godny polecenia ! Pozdrawiam
Ja robię tylko z sera własnej roboty kiedyś od babci miałem teraz na targu kupuje i trzeba go pod przykryciem trzymać .
moja mama zawsze robiła, a ja jako dziecko dziwiłem się, jak można takie świństwo włożyć do gęby 🙂 Dziś sam też robię to "świństwo" i zajadam ze smakiem. Największym problemem jest kupno prawdziwego twarogu, takiego, który nie jest zrobiony z pasteryzowanego mleka, bo wtedy ser nie chce "chodzić".
Z kminkiem lub czarnuszką 👌🏻
Kupilam twarog w biedronce wszystko zrobilam wedlug twojego przepisu .
Twarog nawet sie nie rozpuscil na patelni.
Szkoda mojej pracy i masla.
Na co trzeba uwazac przy kupnie twarogu?
Urodziłem się i wychowałem na śląsku i pamiętam to z dzieciństwa.Stary ser spływający po parapecie^^ na samo wspomnienie mnie dźwiga
Smrod jak pieron co?😁
bardzo smaczne .dzieki
Nie wiem czy w cały obecnym Polinie luzdie znają ten ser ale u mnie w WLKP taki przysmak robiony był od zawsze i tak jak ktoś wyżej napisał ma jedną wadę – za szybko znika 😛 co najlepsze zawsze wychodzi inny , nigdy nie da się uzyskać powtarzalności bo zależy jakiego twarogu użyjemy itp itd
Moja babcia taki robila z kminkiem mniam mniam
bardzo lubię, polecam. Ma tylko jedną wadę- znika za szybko 🙂