Najdziwniejsze PIZZE na ŚWIECIE!
Wyświetlenia : 46877
Link do pobrania : Pobierz
pobite gary,pobite gary kanał kulinarny,pobite gary przepisy,pobite gary gotowanie,pobite gary jedzenie,pobite gary test,pobite gary testy,testowanie,testowanie jedzenia,przepis,przepisy,kanał kulinarny,gotowanie w domu,pizza domowa,nietypowa pizza,dziwne pizze,przepisy na pizzę,pizza z nietypowymi składnikami,kreatywna pizza,pizza eksperymentalna,pizza z owocami,pizza na słodko,pizza DIY,własna pizza,pomysły na pizzę,oryginalne przepisy na pizzę
48 odpowiedzi
Tu czeka na Ciebie NAJBARDZIEJ popieprzona książka kucharska w tym kraju!
https://sklep.5sposobowna.pl/
Siema kupiłem ebook i nie da się pobrać, cały czas wyskakuje dowload limit w różnych językach, jak to pobrać?
Krzychu rozporek 😂
mozna było zawinąc rogi tych kawałków ciasta .. zapachy przechodzą ..na pizzę mozna było dać czarne oliwki bo są w Capricciosa .Klamer ma rozdwojenie na kubkach smakowych 😛 ojjj nie ładnie tak się wobec SZTABY zachować ..
Siema
3:03 Na zdrowie Piękny 😁
Szkoda że nie ma książki w wersji papierowej..😢
Klamer Ewa pyta po co Tobie nerka ?
Łapy w górę👍ratować algorytm🎉🎉🎉🎉
Mam nadzieję że książka będzie w formie papierowej. Jeśli tak biorę za miliony monet
Gruby to by ojebał cała tacę. Mogliście Jemu osobno upiec bo aż przykro się zrobiło xD
gdzie jest Abi?
Następne pizze róbcie na spodach z Aldi, bo te z biedronki to nieporozumienie, te z Aldi jeżeli nie próbowaliście to polecam na maksa lepszych spodów nigdzie nie znajdziecie
Co do zawartości tego ebooka to ok z jednym wyjątkiem i nie wiem czemu bawicie się dalej w tą poprawność polityczną. Pierogi ruskie, jak sama nazwa wskazuje, wywodzą się z Rusi, czyli historycznych ziem obejmujących tereny dzisiejszej Ukrainy i Białorusi, a także części Polski. Nazwa "ruskie" nie ma nic wspólnego z Rosją. Pierogi ukraińskie, z kolei, to tradycyjne danie kuchni ukraińskiej, które również bazuje na farszu z ziemniaków i sera, ale może zawierać dodatkowe przyprawy i być bardziej wyraziste w smaku.
Klamer szefa zgrywa aż źle to się ogląda
Zastąpcie klasyczny sos do pizzy pastą jajeczną, chrzanem lub sosem chrzanowym (lepiej chrzan, konkret) i przecierem ogórkowym ze słoika.
mogliscie dac linka do ksiazki…
Chłopaki mam wyśmienitą polecajke, pizza z dobrą jakościowo wędzoną pasztetową (najlepiej taką swojską), na to drobno posiekaną cebulkę, ser dojrzały cheddar, i już po upieczeniu bardzo cieniutko pokrojone ogórki kiszone. Naprawdę, niebo w gębie, musicie spróbować!!
Nie wiem czy są nadal ale we wladku pizzę jedliśmy z makaronem, kaszanką i wiele innych ale nie tak odbijających od norm
A ja polecam zamiast typowego sosu do pizzy dać zielone pesto.
Mam dla Was nazwę XD Kastesterzy 🙂 Czyli kaskaderzy i testerzy w jednym XD
Powinniście płacić wuwuniowi % od każdej sprzedanej sztuki
Sos pomidorowy na to banan i ser żółty pokropić tabasko. Bardzo dobre, spróbujesz i będziesz do tego wracał
Będzie w wersji Papierowej książka? czy tylko elektronicznej?
Krzysiu dzisiaj nie wtorek. Xd
Klamer pierwsze co mówi ale sucha. Później, ale pyszna. A za chwilę kłóci się ze Sztabą, że tamta była jednak mokra. Gdzie w pierwszym zdaniu sam powiedział, ale sucha. lubię oglądać chłopaków i dosyć długo oglądam, ale Klamer coraz bardziej mnie irytuje. on w każdym odcinku kłamie. A później się tego wypiera.
😂🤣😂🤣😂🤣ja bym cie widział w reklamach z mango sztaba😊😊😊😜
A zróbcie taka pizzę, że sosnna pizzę będzie z zupy krem gęstej np. pomidorowej, grochowej
Nie chce nic mówić ale pizza z tuńczykiem jest od wielu lat 😂
W końcu książka z łobabenami
Ogólnie sprzedają pizze z tuńczykiem normalnie w pizzeriach
8 minut odcinka i nagle Święty Graal 😁🥰🔥😍 co zrobiłem? Cyk, blik i już mam swój eeeeeee boooook 💪😊👌💚💚💚
Szanuję, za pomysły! 😀
Tak tak, przekonaliście mnie, tylko dziś jej nie kupię panowie co jest… dzisiaj to ja na działce jestem i wypoczywam…polecę po nia do Empiku w
poniedziałek, bo uwielbiam gotować a nie raz wasze kaskaderskie przepisy mnie bawiły i chciałem ich spróbować tyle ze nie miałem okazji bo
zapominałem w którym odcinku to było i szukać potem na waszym profilu Pobite Gary to za dużo zachodu a tak mam to w jednym miejscu.
Więc z chęcią zakupię tą książkę i polece ją każdemu znajomemu…
Taktyczny taktyczny taktyczny taktyczny taktyczny taktyczny dla zasięgów bo trzeba.
Krzysiu rozporek 5:15–6:54
Przestaję was oglądać. To odmóżdża. Ten cały Sztaba na siłę chce być śmieszny. Efekt odwrotny. Chyba przestałem być targetem.
czy tylko ja JESTEM ŚLEPY I NIEWIDZE LINKA DO E NOOKA W OPISIE ?
ksiazka kupiona !!!! wyszla super !!! bedzie gotowane , pozdrawiam i juz czekam na kolejnego Łobabena 😁😁😁
Pierwsze spróbowanie i Sztabie to nie smakuje, rozumiecie co się przed chwilą stało? Sztabie coś nie smakuje 😂
nie ma linku w opisie do książki
akurat odcineczek do 2 sniadanka 🙂
Sprawdźcie humus, na kanapce fajne smarowidło, więc może być ciekawe. Najlepiej jakiś smakowy
Klamer sztabus w następnym odcinku pizza z gulaszem angielskim łapka poszla smacznego😂😂😂
🥖 Zapiekanka PRL z pasztetem i makrelą w pomidorach którą robię bardzo często do dzisiaj.
1 długa bagietka
1 puszka pasztetu firmowego Profi (lub innego ulubionego)
1 puszka makreli w sosie pomidorowym
1 łyżka ketchupu
Bagietkę przetnij wzdłuż na pół.
Każdą połówkę obficie posmaruj pasztetem – nie żałuj! Pasztet to serce tej zapiekanki.
W miseczce rozdrobnij widelcem makrelę w sosie pomidorowym. Dodaj łyżkę ketchupu i dokładnie wymieszaj, aż powstanie rybna pasta.
Na pasztet wyłóż równą warstwę masy z makreli i ketchupu. Dobrze rozprowadź.
Zrób na wierzchu klasyczny “ślaczek” z ketchupu – falka albo kratka, wedle uznania.
Wstaw do nagrzanego piekarnika (180°C, góra-dół) na ok. 8–10 minut, aż bułka będzie chrupiąca, a całość porządnie gorąca.
Smacznego!
Moim zdanem jak pizza na slodko to polączyc z ananasem tak samo z lososia polaczyc z owocami morza bylo by na bank lepiej
Aż jakoś tak dziwnie kupić sam ebook, bez loterii.
Ten Sztaba to nie youtuberem a filozofem jakimś powinien być .