Najdziwniejsze PIZZE na ŚWIECIE!


Wyświetlenia : 46877

Link do pobrania : Pobierz
pobite gary,pobite gary kanał kulinarny,pobite gary przepisy,pobite gary gotowanie,pobite gary jedzenie,pobite gary test,pobite gary testy,testowanie,testowanie jedzenia,przepis,przepisy,kanał kulinarny,gotowanie w domu,pizza domowa,nietypowa pizza,dziwne pizze,przepisy na pizzę,pizza z nietypowymi składnikami,kreatywna pizza,pizza eksperymentalna,pizza z owocami,pizza na słodko,pizza DIY,własna pizza,pomysły na pizzę,oryginalne przepisy na pizzę

48 odpowiedzi

  1. mozna było zawinąc rogi tych kawałków ciasta .. zapachy przechodzą ..na pizzę mozna było dać czarne oliwki bo są w Capricciosa .Klamer ma rozdwojenie na kubkach smakowych 😛 ojjj nie ładnie tak się wobec SZTABY zachować ..

  2. Następne pizze róbcie na spodach z Aldi, bo te z biedronki to nieporozumienie, te z Aldi jeżeli nie próbowaliście to polecam na maksa lepszych spodów nigdzie nie znajdziecie

  3. Co do zawartości tego ebooka to ok z jednym wyjątkiem i nie wiem czemu bawicie się dalej w tą poprawność polityczną. Pierogi ruskie, jak sama nazwa wskazuje, wywodzą się z Rusi, czyli historycznych ziem obejmujących tereny dzisiejszej Ukrainy i Białorusi, a także części Polski. Nazwa "ruskie" nie ma nic wspólnego z Rosją. Pierogi ukraińskie, z kolei, to tradycyjne danie kuchni ukraińskiej, które również bazuje na farszu z ziemniaków i sera, ale może zawierać dodatkowe przyprawy i być bardziej wyraziste w smaku.

  4. Chłopaki mam wyśmienitą polecajke, pizza z dobrą jakościowo wędzoną pasztetową (najlepiej taką swojską), na to drobno posiekaną cebulkę, ser dojrzały cheddar, i już po upieczeniu bardzo cieniutko pokrojone ogórki kiszone. Naprawdę, niebo w gębie, musicie spróbować!!

  5. Klamer pierwsze co mówi ale sucha. Później, ale pyszna. A za chwilę kłóci się ze Sztabą, że tamta była jednak mokra. Gdzie w pierwszym zdaniu sam powiedział, ale sucha. lubię oglądać chłopaków i dosyć długo oglądam, ale Klamer coraz bardziej mnie irytuje. on w każdym odcinku kłamie. A później się tego wypiera.

  6. Tak tak, przekonaliście mnie, tylko dziś jej nie kupię panowie co jest… dzisiaj to ja na działce jestem i wypoczywam…polecę po nia do Empiku w
    poniedziałek, bo uwielbiam gotować a nie raz wasze kaskaderskie przepisy mnie bawiły i chciałem ich spróbować tyle ze nie miałem okazji bo
    zapominałem w którym odcinku to było i szukać potem na waszym profilu Pobite Gary to za dużo zachodu a tak mam to w jednym miejscu.

    Więc z chęcią zakupię tą książkę i polece ją każdemu znajomemu…

  7. 🥖 Zapiekanka PRL z pasztetem i makrelą w pomidorach którą robię bardzo często do dzisiaj.

    1 długa bagietka
    1 puszka pasztetu firmowego Profi (lub innego ulubionego)
    1 puszka makreli w sosie pomidorowym
    1 łyżka ketchupu

    Bagietkę przetnij wzdłuż na pół.
    Każdą połówkę obficie posmaruj pasztetem – nie żałuj! Pasztet to serce tej zapiekanki.
    W miseczce rozdrobnij widelcem makrelę w sosie pomidorowym. Dodaj łyżkę ketchupu i dokładnie wymieszaj, aż powstanie rybna pasta.
    Na pasztet wyłóż równą warstwę masy z makreli i ketchupu. Dobrze rozprowadź.
    Zrób na wierzchu klasyczny “ślaczek” z ketchupu – falka albo kratka, wedle uznania.
    Wstaw do nagrzanego piekarnika (180°C, góra-dół) na ok. 8–10 minut, aż bułka będzie chrupiąca, a całość porządnie gorąca.
    Smacznego!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *