IDEALNY BESZAMEL – Jak zrobić sos beszamelowy?
Wyświetlenia : 52569
Link do pobrania : Pobierz
beszamel,sos beszamelowy,jak zrobić beszamel,idealny beszamel,przepis na beszamel,jak zrobić dobry beszamel,jak zrobić idealny beszamel,najlepszy sos beszamelowy,beszamel na bazie mleka,perfekcyjny beszamel,łatwy przepis beszamel,prosty przepis beszamel,prosty przepis na beszamel,idealny sos beszamelowy,bechamel,uwaga gotuję,beszamel ania gotuje
15 odpowiedzi
Faktycznie – mieszasz, mieszasz i dzieje się magia. Dzięki za przepis. Polewam brokuły, sypie parmegianem i do piekarnika.
Ochydny sos, nienawidzę beszamelu nie rozumiem Włochów co w nim specjalnego
Dziękuję za przepis pozdrawiam serdecznie ♥️😊
Wyszedl ładnie, mleko było dwuprocentowe i bez laktozy, sos zgęstniał po 10 minutach. Dziękuję bardzo.
Ło, dzięki dzięki piękne ❤
Dzięki 🎉 udało się z mlekiem migdałowym 😅
Dziękuję za przepis ❤.
A można dać naszło zwykle w tym pojemniczki rośline i mleko owsiane może byc
❤
Jak nierealne jak jest mąka to z automatu gęstnieje
A jajko bądź żółtko? Ja zawsze daje.
Moze byc inna mąka? No krupczatka?
Pięknie, dziękuję 🎉❤
Super, super! ! !🤗
Dziecinnie proste 😊