Domowe Pierogi z Mięsem. Jak zrobić idealnie miękkie ciasto!
Wyświetlenia : 95020
Link do pobrania : Pobierz
pierogi z mięsem,pierogi,ciasto na pierogi,przepis na pierogi,jak zrobić pierogi,jak lepić pierogi,pierogi z mięsem gotowanym,pierogi z mięsem przepis,przepis na pierogi z mięsem,jak zrobić pierogi z mięsem,farsz na pierogi,przepis na domowe pierogi,ciasto na pierogi z jajkiem,tradycyjne ciasto na pierogi,najlepsze ciasto na pierogi,przepis na ciasto na pierogi,jak zrobić ciasto na pierogi,miękkie ciasto na pierogi,co na obiad,CoNaObiad
23 odpowiedzi
Ja uwielbiam "zmielone" mielone😂 a po ugotowaniu pierogów jeszcze je podsmażam 🫣😁. Ale dawno nie robiłam i mi Pan smaka narobił.
Niektórzy zamiast odnieść się do konkretów, myślą że zabłysnęli ironicznymi komentarzami na temat ,,teściowej".
Mama żony do teściowa chłopaku kochany😂😂😂😂
Super 👍a żony mama to teściowa😉
Szanowny Panie mięso na farsz to kawałek mięsa gotowanego i zmielonego z warzywami podlane rosołem i nie trzeba dodawać ziemniaków- bez sensu. Farsz z mięsa powinien być jak pasztet a nie wióry z patelni które sie wysypują z pieroga
Zawsze słyszałam że po dodaniu jajka do ciasta na pierogi to jest to ciasto na makaron już nie na pierogi.
Gorąca woda,ciepłe masło i mąka…bez jajka .Jak zrobiłam z wrzątkiem to mi się oscypek jakiś zrobil
Dzień dobry, ile pierogów wychodzi z przepisu? Pozdrawiam
Oj zjadło by sie
Nie myślał pan kiedyś o opowiadaniu bajek dla dzieci?
Farsz robie z pieczonego mięsa , które później miele ÷cebulką przysmarzana . Ciasto tak jak babcia tylko wszystko na oko i całe jajka , owszem gotowana gorąca woda
Tylko gdzie są proporcje?
Całe życie robię na oko a mam trochę lat i są bardzo dobre
Nie podales proporcji 😊
A gdzie znajdę proporcje na ciasto.😊
Ja zamiast wody daję kefir , ile ciasto wchłonie .
Od siebie polecam jeszcze dodać do wody przed gotowaniem pierogów kostkę rosołową albo łyżkę wegety. Wychodzą wtedy jeszcze lepsze.
Wieprzowina najgorsze brudne mięso
przepis od "żony mamy ?" to znaczy od teściowej ? niech się Pan nie boi Paaanie Leszku…
Ostatnio u nas pierogi z owocami , i do takiego ciasta daję jajko całe, ciepłą wodę i masło ,oczywiście sól .
Z wrzącym ciastem ,tzw. zaparzane nam nie smakowały ,domownicy mówili ,że okleja to ciasto zęby.
Pozwolę się podzielić swoim przepisem na Twoim kanale na ciasto /przepis sprawdzony i może znany niektórym.
Robię takim sposobem, że na jeden kubek naturalnego jogurtu mąki dodaję ile się wrobi/ zagniecie .
Ciasto kroję jak kopytka i wałkuję małe placuszki ,nie na ponownego zagniatania skrawków .
Pozdrawiam i dzięki za przepis na farsz, na pewno skorzystam.
Och, znowu narobiłeś smaka 😅 jutro zabieram się za pierogi, dziękuję za wspaniały przepis i pozdrawiam serdecznie 😊
Ja uwielbiam pierogi z pluck. Czy ma pan taki przepis .Pierogi sa pyszne z tym farszem dziekuje I pozdrawiam z Kanady
Ja robię z mięsa z rosołu , wołowe , indyka i kurczak.