Domowe Pierogi z Mięsem. Jak zrobić idealnie miękkie ciasto!


Wyświetlenia : 95020

Link do pobrania : Pobierz
pierogi z mięsem,pierogi,ciasto na pierogi,przepis na pierogi,jak zrobić pierogi,jak lepić pierogi,pierogi z mięsem gotowanym,pierogi z mięsem przepis,przepis na pierogi z mięsem,jak zrobić pierogi z mięsem,farsz na pierogi,przepis na domowe pierogi,ciasto na pierogi z jajkiem,tradycyjne ciasto na pierogi,najlepsze ciasto na pierogi,przepis na ciasto na pierogi,jak zrobić ciasto na pierogi,miękkie ciasto na pierogi,co na obiad,CoNaObiad

23 odpowiedzi

  1. Szanowny Panie mięso na farsz to kawałek mięsa gotowanego i zmielonego z warzywami podlane rosołem i nie trzeba dodawać ziemniaków- bez sensu. Farsz z mięsa powinien być jak pasztet a nie wióry z patelni które sie wysypują z pieroga

  2. Ostatnio u nas pierogi z owocami , i do takiego ciasta daję jajko całe, ciepłą wodę i masło ,oczywiście sól .
    Z wrzącym ciastem ,tzw. zaparzane nam nie smakowały ,domownicy mówili ,że okleja to ciasto zęby.
    Pozwolę się podzielić swoim przepisem na Twoim kanale na ciasto /przepis sprawdzony i może znany niektórym.
    Robię takim sposobem, że na jeden kubek naturalnego jogurtu mąki dodaję ile się wrobi/ zagniecie .
    Ciasto kroję jak kopytka i wałkuję małe placuszki ,nie na ponownego zagniatania skrawków .
    Pozdrawiam i dzięki za przepis na farsz, na pewno skorzystam.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *